Fisketapas
Fisketapas med røget hellefisk
5
4 pers.
Normal
Ingredienser
300-400g | Rejer m. skal |
150-200g | Røget laks |
150-200g | Røget hellefisk |
4dl | Syrnet fløde (9%) |
1 | Fed hvidløg |
Purløg | |
Chillisauce | |
Tomatpuré | |
4 | Gulerødder |
1/2 | Agurk |
4 stilke | Bladselleri |
Flüte |
Fremgangsmåde
- Fordel syrnet fløde i 2 skåle.
- Smag den ene portion til med presset hvidløg, purløg, salt og peber.
- Smag den anden portion til med chilisauce, tomatpure, salt og peber.
- Skær gulerødder, agurk og bladselleri i stave. Anret evt. i glas.
- Anret rejer, laks og hellefisk på et fad
Servér med sprøde grøntsager og flûte.