Grillet, marineret tun med soltørrede tomater og basilikum
Grillet tunbøf med lækkert tilbehør
45
4 pers.
Normal
Ingredienser
2 | Tunbøffer á 200g, ca. 3 cm høje |
100g | Udblødte soltørrede tomater |
1 potte | Frisk basilikum |
1/2 dl | God olivenolie |
2 spsk | Balsamicoeddike |
20g | Kapers |
1/2 | Rød peperfrugt |
2 bundt | Rucolasalat |
Fremgangsmåde
- Tunbøfferne grilles kort på begge sider, så de stadig er rå i midten.
- Del tunbøfferne én gang på den flade side og herefter én gang på den højkant, så hver bøf bliver til 4 stykker.
- De soltørrede tomater, basilikum, olivenolie, balsamico, kapers og peberfrugt blendes til en tyk pasta, som smøres på de rå tunsidestykker.
- Anret de marinerede tunstykker med rucola imellem.
Servér f.eks. med dampede grønne bønner vendt med olivenolie, persille, hvidløg og salt.
Tip: I stedet for tun kan man anvende Blue Marlin