Lyssej med valnødder i appelsinsauce
30 min
4 pers.
Normal
Ingredienser
4 | Appelsin |
1 spsk | Olivenolie |
500-600g | Lyssej fillet u. skind |
2 dl | Fløde |
50 g | Valnødder |
Fremgangsmåde
- Skær skrællen af to appelsiner, og skær appelsinkødet i tern.
- Pres saften ud af de to sidste appelsiner.
- Varm olien op på en pande.
- Skær fisken i 4 stykker, læg dem på panden, og steg dem til de er gyldenbrune på den ene side.
- Vend fisken om, og krydre med salt og peber.
- Tilsæt appelsinsaft, appelsintern og fløde, og lad retten simre i 4-5 min.
- Pynt retten med valnødder.
Tip! Servér med aspargeskartofler og grøn salat.
Anden egnet fisk: Mørksej, torsk eller kulmule.