Hjemmelavede stegte sild
Lækre hjemmelavede stegte sild
60
4 pers.
Normal
Ingredienser
300g | ferske sildefileter eller stegte sild |
Salt og peper | |
1 | Citron |
Søvlpapir | |
Olie til pensling | |
2 | Løg |
1 dl | Sukker |
1 dl | Vand |
2 dl | Eddike |
15 | Pepperkorn |
3 | Laurbærblade |
4 skriver | Rugbrød |
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnens grillfunktion. Dup fiskene tørre, drys med salt og peber, og pres lidt citronsaft over.
- Læg fiskene med skindsiden opad på et stykke sølvpapir penslet med en anelse olie. Grill sildene, til de er gennemstegte (ca. 7. minutter). Sildefileterne kan også steges på en pande.
Lage
- Skær løgene i ringe. Kog alle ingredienser til lagen med det ene løg. Afkøl lagen, og læg fileterne i. Pynt med rå løgrinde.
- Sildefileterne bliver allerbedst, hvis de får lov at trække ca. 8 timer i lagen.