Loading..

Produktet blev tilføjet til kurvenWEBSHOPPEN er midlertidigt lukket. Men kom snart tilbage, vi arbejder på en ny løsning.

Tuesday, April 25, 2017

Hvide Sande Røgeris Fiskebutik

Fiskebutik


Fiskebutikken rummer alt, hvad hjertet kan begære af fisk. Vi køber selv op på fiskeauktionen i Hvide Sande, Thyborøn og Hanstholm hver dag, og hertil tilføres der årligt store mængder af friske dag-fangede fisk af meget høj kvalitet. I vort eget skære- og røgeri, fileteres og røges fiskene til butikken dagligt. Vi er altså i langt de fleste tilfælde med fra vand til mand, og det er vi glade for, for det sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder den høje kvalitet, som vi gerne vil. Fiskebutikken er i højsæsonen en meget livlig forretning, hvor vi blandt meget andet dagligt sælger 1500 fiskefrikadeller til vores kunder. Hvis du søger noget specielt, så ring til os på tlf. nr. 97 31 18 99, så vil vi gøre alt, vi kan for at hjælpe dig.

Stort udvalg i frisk fisk og røget fisk


Vi fører et meget bredt sortiment af ferske og røgede fisk fra Nordsøen og Ringkøbing fjord. Hertil kommer et antal eksotiske arter, ferske som røgede. Vi fører også et stort udvalg i konserves og langtidsholdbare specialprodukter.

Åbningstider:


Fra Mandag til Lørdag 09.00 – 17.30

Søndag 09.00 – 17.30

Åbent hele påsken

Telefonen er åben fra kl. 09.00

Køkkenet lukker en time før lukketid.
 Vi prioriterer altid høj kvalitet og kontrol med vores fødevarer!
Se kontrolrapport her.

Top