Loading..

Produktet blev tilføjet til kurvenThursday, April 26, 2018

Om Hvide Sande Røgeri

Hvide Sande Røgeri ligger på den yderste kant af vestkysten, hvor vinden blæser mest og havet æder en bid af stranden hvert år.

Vi er en lokalt forankret vestjysk fiskehandel, som tror på, at gode friske råvarer og tilsvarende service er vejen til at få danskerne til at spise mere fisk. Vores mål med vores forretning er at give vores kunder de bedste smagsoplevelser med vores råvarer, og det gør vi ved at sørge for, at vi altid sælger den mest friske og bedste kvalitet af fisk og skaldyr.


Fiskebutik, restaurant, online butik og fiskebiler

Hvide Sande Røgeri er en forretning med mange grene. Fælles for dem alle er dog, at de gode friske råvarer er topprioritet.

Vi har både den fysiske butik i Hvide Sande, hvor vi dagligt betjener de mange kunder, som kommer ind, så har vi Spisestedet, hvor god mad og en hyggelig stemning altid er i højsædet.

Fiskebilerne kører alle hverdage rundt i det vestjyske, og som sidste skud på stammen har vi webshoppen, hvor vi sender frisk fisk, skaldyr og specialiteter rundt i hele Danmark.

 

Historien bag Hvide Sande Røgeri

Hvide Sande Røgeri er en fiskehandel med mange år på bagen. Vores førsteprioritet har altid været at sørge for de bedste kvalitets råvarer til vores kunder.

Mary og Arne Søegaard slog dørene op til Hvide Sande Røgeri i 1969. De ansatte året efter i 1970 Leif Olesen i skæreriet, og han er faktisk endnu ansat her. Vi startede stort set forretningen med et komfur og to kogeplader, hvor Mary Søegaard stegte fiskefrikadeller og rødspættefiletter, men over årene er der løbende blevet udbygget og bygget om, så der stort set hver andet år siden er sket noget nyt her hos os.

Sammen med medejer Henrik Olesen har ægteparrets søn Anders Søegaard i dag overtaget Hvide Sande Røgeri, og i dag er Hvide Sande Røgeri en virksomhed med 60 ansatte i højsæsonen. .

Det gode håndværk er der dog ikke ændret meget på. Selvom de mest moderne røgeovne er fast inventar hos os, så er røgeovnene fra henholdsvis 1969 og 1972 stadig et af de vigtigste redskaber i den daglige drift. 


Video fra Hvide Sande området

Top