Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

Baconstegt brosme med sauteret grøntsager og kanel

30 min.
4 pers.
Let

Ingredienser

800 g. brosme filet
250 g. bacon
2 spidskål
1 citron
3 stk. gulerod
200 g. svampe
1 bt. forårsløg
1 bt. friske bønner (kan bruges frosne)
olivenolie
smør
salt & peber
kanel

Fremgangsmåde

1. Start med at forberede grøntsagerne til saute, skræl gulerødderne, skær dem i passende stykker, snit forårsløg i større stykker, samt champignoner. Bønnerne nippes fri for enderne. Puttes i skål.
2. Herefter skal spidskålen skæres i kvarte, lad stokken sidde, hæld lidt olivenolie over, krydre med salt og peber samt saften af citron.
3. Herefter skal brosmen ordnes, fjern den midterste række ben og skær den i passende stykker. Pak brosmen ind i bacon. Krydre med salt og peber
4. Varm en gryde og en pande op, tilsæt en go klat smør og olivenolie.
5. I gryden puttes grøntsagerne, på panden ligges spidskålen. Krydre grøntsagerne med salt & peber samt lidt kanel. Vend spidskålen.
6. Derefter kommes brosmen på panden, vend fisken når den har fået 3-4 min.
7. Herefter anrettes fisken. Start med grøntsagerne i bunden, herefter brosmen og tilsidst spidskålen.

God fornøjelse!

Relaterede opskrifter