Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

Røget hellefisk forret

Fisketapas

Fisketapas med røget hellefisk

5
4 pers.
Normal

Ingredienser

300-400g Rejer m. skal
150-200g Røget laks
150-200g Røget hellefisk
4dl Syrnet fløde (9%)
1 Fed hvidløg
Purløg
Chillisauce
Tomatpuré
4 Gulerødder
1/2 Agurk
4 stilke Bladselleri
Flüte

Fremgangsmåde

  • Fordel syrnet fløde i 2 skåle.
  • Smag den ene portion til med presset hvidløg, purløg, salt og peber.
  • Smag den anden portion til med chilisauce, tomatpure, salt og peber.
  • Skær gulerødder, agurk og bladselleri i stave. Anret evt. i glas.
  • Anret rejer, laks og hellefisk på et fad

Servér med sprøde grøntsager og flûte.

Relaterede opskrifter