Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

Forret med varmrøget laks og rygeost creme

30 min.
4 pers.
Let

Ingredienser

200 g. rygeost
6 spsk. creme fraiche 18%
½ citron Saften af ½ citron
½ tsk. Salt
½ tsk. peber
250 g. varmrøget laks
½ rødløg
¼ agurk

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde:

1. Rør rygeost, creme fraiche & citron saft sammen til en luftig creme
2. Smag til med salt & peber
3. Fjern skindet fra den varmrøget laks, skrab evt. blodstriben/fedtet af undersiden af laksen
4. Del laksen i mindre stykker
5. Rist brødet til det er sprødt
6. Skær brødet i ønskede størrelser
7. Hak rødløg og agurk fint
8. Anret forretten, smør rygeostcreme på brødet, lig et stykke laks på, pynt med rødløg & agurk

Velbekomme!