Forret med varmrøget laks og rygeost creme
30 min.
4 pers.
Let
Ingredienser
200 g. | rygeost |
6 spsk. | creme fraiche 18% |
½ citron | Saften af ½ citron |
½ tsk. | Salt |
½ tsk. | peber |
250 g. | varmrøget laks |
½ | rødløg |
¼ | agurk |
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde:
1. Rør rygeost, creme fraiche & citron saft sammen til en luftig creme
2. Smag til med salt & peber
3. Fjern skindet fra den varmrøget laks, skrab evt. blodstriben/fedtet af undersiden af laksen
4. Del laksen i mindre stykker
5. Rist brødet til det er sprødt
6. Skær brødet i ønskede størrelser
7. Hak rødløg og agurk fint
8. Anret forretten, smør rygeostcreme på brødet, lig et stykke laks på, pynt med rødløg & agurk
Velbekomme!