Lækre Jule Frikadeller
Jule fiskefrikadeller med røget laks
15 min
4 pers.
Let
Ingredienser
450 - 500 g | Fiskekød (fx. torsk, mørksej eller kuller) |
1 skiver | Røget laks |
1 bundt | Persille |
1 tsk | Salt |
1 | Æg |
2 spsk | Maizena |
1 1/2 dl | Letmælk |
Fremgangsmåde
- Skær fiskekødet i mindre stykker, og blend det kortvarigt i en foodprocessor.
- Tilsæt hakket persille, salt, æg og maizena, og blend til en passende konsistens.
- Skær den røgede laks i mindre tern, og vend dem i fiskefarsen.
- Form farsen med en spiseske, og steg fiskefrikadellerne sprøde i fedtstof ved middel varme i cirka 5 min. på hver side.
- Servér med stegte eller ovnbagte tomater.
Tip! Køb evt. færdig fiskefars, og rør op med røget laks og saften af 1 lime.