Stenbiderrogn
Fantastisk opskrift på stenbiderrogn
30 min
4 pers.
Normal
Ingredienser
100g | Stenbidderrogn |
150g | Røget laks |
1 glas | Rød caviar |
20g | Smør |
1dl | Letmælk |
1dl | A38 |
125g | Bagepulver |
2 | Æg |
1/4 | Revet citronskal |
Tilbehør: Rødløg, syrnet fløde (9%), brøndkarse og dild, avocado i tern dyppet med citron/lime |
Fremgangsmåde
- Smelt smøret.
- Kom smør, mælk og A38 i en skål.
- Sigt mel og bagepulver i.
- Tilsæt æg og revet citronskal, og pisk godt for at undgå klumper.
- Bag 12-16 små blinis (ca. 6-8 cm i diameter) evt. 4 ad gangen på en slip let-pande.
Servér 3-4 blinis pr. person med stenbiderrogn på avocado, røget laks med brøndkarse og caviar med syrnet fløde.
Tip
Servér blinis som dejlig forret. I stedet for stenbiderrogn kan du bruge lakse- eller lakseørredrogn. I stedet for røget laks, kan du bruge røget hellefisk. Caviar fås rød, ufarvet eller sort.