Opskrifter

Mere fisk på de danske borde

tærte med laks og spinat

Tærte med laks og spinat

Nem og lækker børnevenlig tærte med laks og spinat. Perfekt til en forret eller måske hovedret. Køb laksen online hos Hvide Sande røgeri

25 min
4 pers.
Let

Ingredienser

1 Maizena tærtedej
250-300g Røget laks
1/2 pakke Frosset spinat
3 Æg
3dl Piskefløde eller mascarpone
1 tsk Maldon salt
3 spsk Revet parmasanost
Friskkværnet hvid peber + revet muskat

Fremgangsmåde

Tærtedejen laves efter anvisning på pakken

Spinaten optøes og vandet vrides fra.

Æg, fløde/marcapone og ost piskes sammen og tilsættes hvid peber , salt og musket.

Spinat, laks, æggemase fordeles over tærten i nævnte rækkefølge.

Bages ca. 25 min. v/200 grader C, eller til den er gylden

Relaterede opskrifter