Tærte med laks og spinat
Nem og lækker børnevenlig tærte med laks og spinat. Perfekt til en forret eller måske hovedret. Køb laksen online hos Hvide Sande røgeri
25 min
4 pers.
Let
Ingredienser
1 | Maizena tærtedej |
250-300g | Røget laks |
1/2 pakke | Frosset spinat |
3 | Æg |
3dl | Piskefløde eller mascarpone |
1 tsk | Maldon salt |
3 spsk | Revet parmasanost |
Friskkværnet hvid peber + revet muskat |
Fremgangsmåde
Tærtedejen laves efter anvisning på pakken
Spinaten optøes og vandet vrides fra.
Æg, fløde/marcapone og ost piskes sammen og tilsættes hvid peber , salt og musket.
Spinat, laks, æggemase fordeles over tærten i nævnte rækkefølge.
Bages ca. 25 min. v/200 grader C, eller til den er gylden