Loading..

Produktet blev tilføjet til kurven



Friday, October 20, 2017
  • panering af fisk

Røgeriets Rasp
200 g.

20 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

Hurtigt overblik
Vores egen hjemmelavede Rasp

Detaljer

Hvide Sande Røgeris egen hjemmelavede rasp. Perfekt til fisk. 200gram

Guide til panering af fisk

Læg fisken på et stykke papir eller viskestykke og tør dem godt af. Vend derefter i æg og efter i rasp  husk at klappe / banke den godt ned i raspen. Steg fisken i olie og smør
Hvis du bruger denne metode får du en sprød flot stegt fiskefilet uden det halve af raspen er faldet af.

2 stk Rødspætte filet
ca 2 spks. Hvedemel
1-2 stk Æg
75g Rasp
Smør og olie til stegning

Æggene slås ud i en skål og piskes sammen.

Fileterne tørres på et stykke papir eller viskestykke. Vend dem først i hvedemel og efter i æggeblandingen. Til sidst vendes fiskene i rasp. Husk at klappe / banke den godt ned i raspen så den bliver hængende

En pande varmes med olie og smør. Når smørret er smeltet lægges fileten på panden. Det tager ca. 3 min på hver side de skal være gyldne og sprøde inden de vendes.

  1. Rasp der smager af noget. review by Astrid Pedersen on 27/06/2016
    Vurdering

    Her kan jeg virkelig smage forskellen.
    Skorpen bliver sprød og lækker i stedet for blød og fedtet.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Røgeriets Rasp

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Vurdering

Top