Loading..

Produktet blev tilføjet til kurvenWEBSHOPPEN er midlertidigt lukket. Men kom snart tilbage, vi arbejder på en ny løsning.

Wednesday, July 26, 2017

Spisestedet

Restaurant "Spisestedet"


Spisestedet serverer hver dag mange spændende hjemmelavede fiskeretter. Langt hovedparten af de retter, som du kan få på Spisestedet kommer direkte fra vort eget fiskeskæreri og røgeri. Vi opkøber dagligt råvarer til Spisestedet og butikken, som vi selv forarbejder - vi har kort sagt styr på fiskens vej fra vand til mand, og det sætter vi en ære i. Vi er en fiskerestaurant, men vi tilbyder også kødretter.

En god madoplevelse i fiskens tegn?


Spisestedet har plads til 150 personer, så større busselskaber og udflugter klarer vi også. Skal jeres næste udflugt gå til Hvide Sande, så ring og hør nærmere. Har old boys holdet eksempelvis lyst til en aften med ål m. kartofler og persillesovs, så sørger vi for, at I får en hyggelig aften. Atmosfæren i Spisestedet er afslappet og behagelig med plads til hele familien, og børnene har rig mulighed for at kunne boltre sig i Spisestedets legehjørne. Vi har plads til alle - store som små, unge som gamle.

Åbningstider:


Alle dage 12.00 – 21.00

Bordbestilling alle dage fra kl. 11.00. Kun på telefon (ingen bestilling pr. mail) Køkkenet lukker en time før restauranten.


Bordbestilling:


Du kan med fordel reservere et bord, ved at kontakte Spisestedet på dette nummer: Tlf. 97 31 18 99

Vi tilbyder et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr, bland andet, pandestegt rødspætte med persillesovs og kart. pandestegt torsk med persillesovs og kartofler, grillet Laksesteaks

Og den populære Fiskebuffet, må du bestemt ikke gå glip af

I køkkenet kan du møde bl.a.: Vi prioriterer altid høj kvalitet og kontrol med vores fødevarer!
Se kontrolrapport her.

Top