Loading..

Produktet blev tilføjet til kurvenTuesday, March 20, 2018

Spisestedet

Restaurant "Spisestedet"


Spisestedet serverer hver dag mange spændende hjemmelavede fiskeretter. Langt hovedparten af de retter, som du kan få på Spisestedet kommer direkte fra vort eget fiskeskæreri og røgeri. Vi opkøber dagligt råvarer til Spisestedet og butikken, som vi selv forarbejder - vi har kort sagt styr på fiskens vej fra vand til mand, og det sætter vi en ære i. Vi er en fiskerestaurant, men vi tilbyder også kødretter.

En god madoplevelse i fiskens tegn?


Spisestedet har plads til 150 personer, så større busselskaber og udflugter klarer vi også. Skal jeres næste udflugt gå til Hvide Sande, så ring og hør nærmere. Har old boys holdet eksempelvis lyst til en aften med ål m. kartofler og persillesovs, så sørger vi for, at I får en hyggelig aften. Atmosfæren i Spisestedet er afslappet og behagelig med plads til hele familien, og børnene har rig mulighed for at kunne boltre sig i Spisestedets legehjørne. Vi har plads til alle - store som små, unge som gamle.

Åbningstider:


Sommertid fra Palmesøndag til lørdag i uge 43
Alle dage fra kl. 12.00 til kl. 21.00

Vintertid fra søndag i uge 43 til lørdag før Palmesøndag
Søndag til torsdag fra kl. 12.00 til kl. 16.00
Fredag til Lørdag fra kl. 12.00 til kl. 21.00

Køkkenet lukker en time før og ingen bordbestilling på mail, kun på telefon fra kl. 11.00

Bordbestilling alle dage fra kl. 11.00. Kun på telefon (ingen bestilling pr. mail) Køkkenet lukker en time før restauranten.


Bordbestilling:


Du kan med fordel reservere et bord, ved at kontakte Spisestedet på dette nummer: Tlf. 97 31 18 99

Vi tilbyder et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr, bland andet, pandestegt rødspætte med persillesovs og kart. pandestegt torsk med persillesovs og kartofler, grillet Laksesteaks

Og den populære Fiskebuffet, må du bestemt ikke gå glip af

Top