Stenbiderrogn
Stenbiderrogn. 100 g.
DKK150,00
Vores stenbiderrogn er islandsk og renset, men ikke saltet
Stenbiderrogn har et lidt pudsigt navn. Stenbider er nemlig kun navnet på hannen, og rognen kommer fra kvabsoen, der er stenbiderens hun.
Stenbiderrogn er en lækker og delikat spise, der er i sæson netop nu. Rognen er superlet at tilberede, og egner sig både som forret, som del af en fisketapas anretning eller som delikat pynt. Derfor er det også med at nyde den, mens den er her.
Du kan enten tilberede din rogn helt klassisk på ristet franskbrød eller blinis med rødløg, cremefraiche, salt og peber.
Ingrediensliste: STENBIDERROGN
Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 5 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 1-2 dage.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 444 kj/106 kcal |
Fedt | 5,7 g |
– Heraf mættede fedtsyrer | 1,3 g |
Kulhydrater | 0,8 g |
– Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 12,9 g |
Salt | 5,55 g |