Tangsalat
Tangsalat, 200-210 g.
DKK40,00
Tangsalat med svampe, chili, sukker og sesam.
Tangsalaten spises alene eller tilføjes til en ret. Tang bruges meget i det japanske køkken. Det er meget udbredt at bruge tangsalat til sushi, og hvis du vil køre hele linen ud med japansk mad, så prøv gerne tunsteaks eller laksefileter med japanske ris, misosuppe og tangsalat som tilbehør. Et sundt og dejlig let måltid.
Ingrediensliste: Tang 78% , fortykkelsesmiddel (agar-agar), svampe, sukker, chili, SESAM, fruktose, salt, marinade (SEASAMOLIE, SOJASOVS, SOJABØNNER, vand, HVEDE, salt) riseddike, vand, farvestoffer (E102, E133)
Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener
Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 10 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 2-3 dage.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 596 kj/142 kcal |
Fedt | 7,2 g |
– Heraf mættede fedtsyrer | 1,04 g |
Kulhydrater | 17,8 g |
– Heraf sukkerarter | 10,2 g |
Protein | 1,6 g |
Salt | 0,6 g |