Torskeloins
Torskeloins, 450-500 g.
DKK190,00
Torsken er fanget i det nordøstlige Atlanterhav mere specifikt Nordsøen.
Torsk er en af de mere velkendte og populære fisk at spise. Fisken er lys i kødet, og egner sig til mange forskellige tilberedningsformer. Især kold torskeanretning er kendt på disse egne.
Torskeloins er det fineste stykke kød på torsken, det kaldes også mørbrad fra torsken.
Ingrediensliste: TORSK
Ingredienser med STORE BOGSTAVER indikerer allergener
Holdbarhed (ved maks. 2 gr. C): 5 dage fra pakkedato i vakuum, åbnet: 1-2 dage.
Næringsindhold pr. 100g
Energi | 340 kj/81 kcal |
Fedt | 0,6 g |
– Heraf mættede fedtsyrer | 0,1 g |
Kulhydrater | 0 g |
– Heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18,7 g |
Salt | 0,2 g |